În Episcopia Sălajului s-a încheiat Concursul național „Crezul Meu”

Faza eparhială a Concursului „Crezul Meu” s-a încheiat astăzi, 7 mai și în Episcopia Sălajului. Această manifestare face parte din programul național dedicat „Anului Omagial al Crezului și al Autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române”.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială: „Au participat câștigătorii locului I din cele șapte Circumscripții catehetice ale Episcopiei Sălajului. Copiii au realizat câte un eseu pe care ulterior l-au prezentat într-un cadru festiv la Catedrala Episcopală ‘Înălțarea Domnului’ din Zalău. Câștigătoarea acestui concurs a fost desemnată Teofana Boha din clasa a VI-a de la Circumscripția catehetică Cehu-Silvaniei. Copiilor li s-au acordat diplome și premii constând în icoane, cărți și dulciuri”.

Concursul național de oratorie Crezul Meu ajunge la final mâine, 8 mai și în Arhiepiscopia Bucureștilor și în Episcopia Tulcii. Pe 21 mai, la Catedrala Patriarhală din București, cei mai buni elevi participanți la faza pe eparhie vor primi din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel distincția „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…