În Episcopia Oradiei se desfășoară un program cu caracter social intitulat „De Paști, adoptă un suflet”

Sectorul social-filantropic al Episcopiei Oradiei desfășoară, în Săptămâna Patimilor, un program cu caracter social, intitulat „De Paști, adoptă un suflet” informează TRINITAS TV. Astfel ieri, 31 martie, un număr de șaptezeci de tineri și adulți cu dizabilități, în majoritate imobilizați la pat și cu dificultăți financiare majore, au beneficiat de ajutoare materiale, constând în produse alimentare și scutece de unică folosință.

Mai multe detalii a oferit preotul Laurențiu Lazăr, consilier social al Episcopiei Oradiei: „Am sperat în acest program să aducem sprijin, să reușim să cumpărăm diverse bunuri pe care să le donăm oferindu-le un Praznic poate mai luminat. În această campanie s-au alăturat un număr de peste patruzeci de donatori”.

Astăzi, 1 aprilie, programul social a continuat la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Oradea unde s-au oferit articole de îmbrăcăminte, precum și diferite produse alimentare pentru peste 100 de persoane nevoiașe.

Darurile constând în îmbrăcăminte au sosit de la Torino, Italia, fiind oferite de Parohia ortodoxă românească „Sfânta Cruce”, iar produsele alimentare au fost achiziționate prin bunăvoința credincioșilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…