În Episcopia Oradiei s-a desfășurat ședința Asociației Femeilor Ortodoxe Române

În sala de ședințe a Centrului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei a avut loc astăzi, 12 mai, o ședință de lucru în vederea definitivării statutului nou înființatei Asociații a Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele prof. Radu Rus, Vicar administrativ al Episcopiei Oradiei: „Asociația Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei a luat ființă la inițiativa și cu binecuvântarea Preasfințitului Sofronie, Episcopul Oradiei din dorința Preasfinției sale de a valorifica toate resursele de care Biserica dispune pentru sporirea misiunii acesteia în lumea contemporană care are atât de mare nevoie de valorile autentice pe care Biserica le propune”.

În zilele următoare se vor parcurge etapele legale în vederea obținerii statutului juridic al asociației, pentru ca activitățile propuse să poată fi desfășurate. Asociația Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei (A.F.O.R.E.O.) a luat ființă în data de 8 mai 2010, cu prilejul ședinței de constituire a noii Adunări Eparhiale a Episcopiei Oradiei.

Comentarii Facebook


Știri recente