În Duminica a V-a după Rusalii Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala din Curtea de Argeș

În Duminica a cincea după Rusalii, la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, Sfânta Liturghie a fost oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, alături de un sobor de preoți și diaconi, informează TRINITAS TV.

În cuvântul său de învățătură, cu trimitere la Evanghelia citită în cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa a făcut referire la căință: „Ne-a dat Dumnezeu căința până în clipa morții. Tocmai aici este minunea, bucurie, speranța și darul lui Dumnezeu, darul căinței cu care am fost învredniciți. Să primim acest dar până în clipa morții, dar care se face nou din dragostea nemărginită, ne dă această speranță unică, așa ca noi să nu disperăm niciodată’.

După oficierea Sfintei Liturghii, credincioșii prezenți în Catedrala arhiepiscopală au putut asculta un concert de muzică religioasă susținut de câteva coruri participante la Festivalul Internațional de muzică corală „Dumitru Georgescu Kiriac”

Comentarii Facebook


Știri recente