În Capitală se va desfășura Olimpiada de Religie, faza pe municipiu

Peste 300 de elevi din Școlile bucureștene vor participa sâmbătă, 20 martie, la Olimpiada de Religie, faza pe municipiu. Competiția ce va avea loc la Liceul „Dimitrie Bolintineanul” din sectorul 5 este organizată de Catedra de Religie a Inspectoratului Școlar București.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Gheorghe Dogaru, inspector de Religie în cadrul Inspectoratului Școlar București: „Sunt așteptați ca să-și demonstreze și să se întreacă în cel mai frumos spirit de competiție în această zi, pentru ca dintre ei un singur reprezentant pe an de studiu să participe la faza superioară, pe țară, și aici vor reprezenta cu cinste și cu acea mândrie specifică fiecărui candidat municipiul București”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…