In cadrul lucrarilor Senatului Universitatii ‘Al.I. Cuza’ s-a validat propunerea pentru decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’.

In data de 15 decembrie 2003, la Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi au avut loc alegeri pentru noua conducere, urmand ca propunerea sa fie inaintata spre validare Senatului Universitatii ‘Al.I. Cuza’.

Astfel, astazi a fost confirmata validarea propunerii Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ de catre Senatul Universitatii ‘Al.I. Cuza’: decan al Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ este Pr.Prof.Dr. Gheorghe Popa de la catedra de Morala; prodecan este Pr.Conf.Dr. Viorel Sava de la catedra de Liturgica. De asemenea, consultant stiintific este Pr.Conf.Dr. Gheorghe Petraru de la catedra de Misiologie si Ecumenism, iar sef de catedra este Pr.Conf.Dr. Ioan Cristinel Tesu.

Comentarii Facebook


Știri recente

În imagini: Hirotonie la Mănăstirea Radu Vodă

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Radu Vodă din București, sâmbătă, 23 ianuarie 2021. În cadrul slujbei, diaconul Adrian Stolnicu a fost hirotonit preot pe seama…