In atentia trusturilor de presa – comunicat de presa al Patriarhiei Romane

Patriarhia Romana a acordat Societatii Romane de Televiziune si Societatii Romane de Radiodifuziune dreptul de a prelua in direct si exclusiv ceremonia de intronizare a Prea Fericitului Parinte Daniel ca Arhiepiscop al Bucurestilor, Mitropolit al Munteniei si Dobrogei, Loctiitor al Tronului Cezareei Capadociei si Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, informeaza Biroul de Presa al Patriarhiei Romane.

In aceste conditii, Televiziunea Romana si Societatea Romana de Radiodifuziune, ca posturi publice, si-au asumat responsabilitatea de a difuza catre orice post de televiziune si radio – liber de orice drepturi si in direct – semnal video si audio din Catedrala patriarhala, piata Catedralei patriarhale si Aula mare a Palatului Patriarhiei, unde se vor desfasura principalele momente ale ceremoniei de intronizare ale noului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, in ziua de duminica, 30 septembrie 2007, intre orele 09.30 – 14.00.

Mentionam, de asemenea, ca duminca, 30 septembrie 2007, la Palatul Patriarhiei va functiona un Centru de Presa.

Duminica, 30 septembrie 2007, accesul credinciosilor la Catedrala patriarhala este permis dinspre Piata Unirii. Accesul invitatilor romani si straini, precum si a reprezentantilor mass-media, se va face din Strada 11 iunie, incepand cu orele 07.30. Amplasarea carelor de transmisiuni in direct pentru televiziunile interesate de transmiterea evenimentelor se va face sambata, 29 septembrie 2007, la locul stabilit de organizatori, pana la orele 22.00 cel tarziu.

Comentarii Facebook


Știri recente