În Arhiepiscopia Timișoarei s-a încheiat Concursul național „Crezul Meu”

Concursul național de oratorie creștină „Crezul Meu” s-a încheiat în Arhiepiscopia Timișoarei. Câștigătorii etapei la nivel de protopopiat au susținut astăzi, 6 mai, proba în urma căreia a fost desemnat reprezentantul eparhiei la etapa națională.

Înaltpreasfințitul Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, a transmis câteva cuvinte tinerilor prezenți: „M-am bucurat alături de voi de tot ceea ce voi ca tineri ați adus aici ca participare a voastră la un concurs care a fost dincolo de orice formalitate o mărturisire de credință”, informează TRINITAS TV.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Sorin Lungoci, consilier pe probleme tehnice al Arhiepiscopiei Timișoarei: „Au participat cincisprezece copii, câte trei copii din fiecare Protopopiat al Arhiepiscopiei Timișoarei. Cea mai bună lucrarea care s-a evidențiat a fost a elevei Bianca Antal, o elevă de clasa a VIII-a din localitatea Giroc. La această întâlnire festivă a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nicolae. Lucrările copiilor s-au evidențiat prin originalitate, prin conținut, prin limbaj teologic, unele prin claritate, prin imaginație și altele prin expresivitatea folosită în rostire”.

Comentarii Facebook


Știri recente