În Arhiepiscopia Târgoviștei au debutat Conferințele administrative lunare

În această săptămână,cu binecuvântarea Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei au debutat, în Arhiepiscopia Târgoviștei, Conferințele Administrative Lunare, cu preoții din cele 5 protoierii ale Eparhiei, având ca temă „Colectele F.C.M. și pentru Catedrala Mântuirii Neamului-îndatorire pastoral-misionară a preotului”.

Miercuri, 22 februarie 2012, a avut loc conferința administrativă lunară pentru preoții din Protoieria Târgoviște Sud și pentru cei din Protoieria Găești, urmând ca până la finalul săptămânii să se desfășoare și pentru preoții din protoieriile Târgoviște Nord, Pucioasa și Titu, după cum ne informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

După rostirea în comun a rugăciunii de început, a fost susținut referatul cu privire la tema întâlnirii și au avut loc discuții asupra lui, după care au fost abordate, atât probleme administrativ-gospodărești generale, cât și specifice acestei protoierii. S-a amintit de genericul jubiliar al acestui an, dedicat Tainei Sf. Maslu și îngrijirii bolnavilor, dar și de campania de colectare de alimente neperisabile pentru cei ce suferă încă din cauza vitregiilor vremii.

Foto: arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente