În Arhiepiscopia Râmnicului se desfășoară o serie de acțiuni social-filantropice

În preajma sărbătorii Învierii Domnului, Arhiepiscopia Râmnicului desfășoară o serie de acțiuni social-filantropice. Acestea constau în pregătirea duhovnicească a persoanelor aflate în evidența Biroului de Asistență socială al Eparhiei, precum și din împărțirea unor pachete cu alimente și îmbrăcăminte.

Referitor la aceste acțiuni filantropice părintele consilier Ioan Predescu a spus: „Arhiepiscopia Râmnicului gândindu-se la cei care sunt neajutorați, a făcut un gest de ajutorare dând anumite bunuri de consum în special la casele de copii și la casele de bătrâni, precum și la cei care vin la Centrul Eparhial, la cantina din incinta Arhiepiscopiei noastre”, informează TRINITAS TV.

Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a desfășurat, de asemenea, o acțiune filantropică, dăruind ajutoare de alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, dulciuri și jucării la peste 250 de familii nevoiașe din județul Vâlcea. Ieri, 1 aprilie, la Centrul Eparhial , alte 100 de persoane au primit pachete cu alimente.

În această perioadă au fost împărțite ajutoare și cadouri în Centrele de asistență a celor vârstnici din Vărzaru-Milcoiu, Drăgășani și Lungești-Mamu.

Comentarii Facebook


Știri recente