În Arhiepiscopia Craiovei se află în plin proces de implementare Proiectul de planificare strategică și de administrare de servicii sociale demarat la nivelul Patriarhiei Române

Proiectul de planificare strategică și de administrare de servicii sociale demarat la nivelul Patriarhiei Române se află în plin proces de implementare în Arhiepiscopia Craiovei, a declarat astăzi, 17 august, coordonatorul regional al proiectului, Sorin Boboc.

Acțiunea se realizează pe o perioadă de 2 ani în parteneriat cu Organizația Internațională pentru caritate creștin ortodoxă și Federația Filantropia și urmărește profesionalizarea activităților de asistență socială, a mai spus Sorin Boboc, după cum ne informează Radio TRINITAS: „La început de drum ca prim pas echipa de proiect îți propune să afle mai multe informații despre opiniile specialiștilor privind munca în domeniul social-filantropic derulat de către Arhiepiscopia Craiovei. Acest lucru se face într-un mod profesionist în sensul că s-a organizat pe parcursul a două zile o serie de întâlniri cu preoți, parteneri ai Arhiepiscopiei și coordonatori de centre și asistenți sociali din cadrul organizațiilor aflate sub binecuvântarea Mitropoliei. Scopul proiectului este creionarea unei strategii care va fi implementată la nivelul Arhiepiscopiei, strategie pe servicii sociale”.

Coordonatorul regional al proiectului de planificare strategică și de administrare de servicii sociale din Arhiepiscopia Craiovei, Sorin Boboc.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…