În Arhiepiscopia Craiovei s-a încheiat Campania de protejare a mediului intitulată „Copiii, protectorii naturii”

Campania de protejare a mediului „Copiii, protectorii naturii”, organizată de Fundația Mitropoliei Olteniei „Cuvântul care zidește”, s-a încheiat astăzi, 21 aprilie, cu o expoziție de fotografie la Grupul Școlar Industrial din orașul Tismana.

Manifestarea s-a adresat copiilor de la școlile de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei și a fost organizată cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite la București.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Ion Reșceanu, directorul Fundației „Cuvântul care zidește”: „Amintesc faptul că până în prezent expoziția s-a desfășurat în opt școli, patru fiind din județul Dolj și alte patru școli din județul Gorj, implicând un număr important de copii din cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei. În cadrul manifestării de astăzi a fost prezentat și filmul intitulat ‘Copiii, protectorii naturii’, film care a avut și de data aceasta un impact deosebit asupra elevilor implicați proiectul nostru. În perioada imediat următoare se vor desfășura o serie de activități de ecologizare a zonelor vizate de pe Valea Jiului și cele din nordul județului Gorj. În felul acesta scopul proiectului nostru poate fi atins atât în latura sa educațională, cât și în latura sa practică”.

Comentarii Facebook


Știri recente