Implicarea tinerilor în activitățile comunităților locale

Fundatia „Solidaritate și Speranță” a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Asociația Tineretului Ortodox Român, filiala Iași, desfășoară, până pe 19 decembrie, proiectul „Alternative pentru participarea activă a tinerilor din comunitățile din Iași”. În cadrul proiectului sunt implicate 5 școli și 15 parohii din județ. 15 elevi, 15 preoți și 15 profesori vor fi astfel instruiți pentru a se implia în promovarea participării tinerilor în activitățile din comunitățile locale.

După încheierea proiectului, toate cunoștințele acumulate vor fi puse în practică în cadrul comunităților locale.

Potrivit TRINITAS TV, instituțiile de învățământ implicate în proiect sunt: Liceul teoretic „D. Cantemir”, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare” și Grupurile Școlare „D. Sturdza”, „Economic 2” și „Adamachi”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…