Îmi place să citesc

Parohia Pietrișurile din Protopopiatul Pașcani, derulează pe parcursul vacanței de vară campania „Îmi place să citesc!”. Aceasta se adresează copiilor din parohie, care trebuie să împrumute trei cărți de la biblioteca din comună și de la cea parohială. După ce vor citi aceste cărți, ei vor realiza fișe de lectură.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, Părintele Gheorghe Muraru, organizatorul campaniei: ‘Am organizat un concurs de lectură intitulat Îmi place să citesc! la care pot participa toți copiii din parohie. Acesta se desfășoară pe parcursul a șapte săptămâni din vacanță, timp în care copiii trebuie să citească măcar două cărți. Cei mai mari trebuie să dovedească aceasta prin fișe de lectură, iar cei mai mici prin povestirea pe scurt a celor citite. Recompensa va fi pe măsura eforturilor copiilor întrucât vom oferi premii în cărți și dulciuri pentru cei mai conștiincioși, dar și premii de participare pentru fiecare copil înscris în concurs’.

Premierea concursului va avea loc pe 1 septembrie 2012, după slujba Vecerniei, care va oficiată pe podiumul special amenajat pentru resfințirea bisericii care va avea loc pe 2 septembrie.

Comentarii Facebook


Știri recente