Icoana Macii Domnului de la Mănăstirea Adam în Protopopiatului Tecuci

Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Adam din județul Galați este purtată astăzi, 9 august 2011, în procesiune în parohiile Protopopiatului Tecuci din Arhiepiscopia Dunării de Jos, informează Radio TRINITAS.

Procesiunea are loc, în fiecare an, în Postul Adormirii Maicii Domnului și are drept scop apropierea enoriașilor de Biserică după cum a precizat părintele Gheorghe Joghiu, protopop de Tecuci.

„Pe parcursul acestor zile în biserici se oficiază toate slujbele închinate Maicii Domnului, slujbele din post rânduite pentru Maica Domnului și credem că și anul acesta pentru toți credincioșii va fi un folos și un câștig duhovnicesc prezența (icoanei – n.r.) Maicii Domnului în Protoieria Tecuci”, a mărturisit părintele Gheorghe Joghiu protopop de Tecuci.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…