Hristos împărtășit copiilor, în Parohia Pojejena din Episcopia Caransebeșului

Copiii din Parohia Pojejena din Episcopia Caransebeșului, cuprinși în proiectul ‘Hristos împărtășit copiilor’, și-au reînceput activitatea odată cu începerea anului școlar, într-o locație nouă, sala Centrului pastoral-cultural ‘Sfânta Treime’ din Pojejena, sfințită de Preasfințitul Lucian, Episcopul Caransebeșului, la 13 iunie 2011, după cum informează „Ziarul Lumina”.

În prima parte a întâlnirii, copiii au parcurs, sub îndrumarea preotului, lecția ‘Dumnezeu creează lumea’, ascultând și interacționând activ. Copiii au învățat zilele creației și au înțeles că Dumnezeu ne-a făcut pe noi după Chipul Său, ca să fim stăpâni ai creației Sale, dar ne-a spus să fim buni iconomi, adică să avem grijă de toată creația sa cum se cuvine, ca ea să-și poată împlini rostul.

În a doua parte, cei pasionați de desen au colorat îngerași, apoi a fost fixată următoarea întâlnire pentru luna octombrie. Pentru că lecția s-a referit și la binecuvântarea și mulțumirea pe care se cuvine să le aducem lui Dumnezeu, copiii au mulțumit pentru darurile revărsate asupra lor, dar mai ales pentru darul iubirii și al vieții.

Comentarii Facebook


Știri recente