Hramul Parohiei „Sf. Maria’ din Giurgiu

Ziua sărbătorii Sf. Împărați și Întocmai cu Apostolii Constantin și Elena, 21 mai 2012, a fost prilej de aleasă bucurie duhovnicească pentru credincioșii Parohiei „Sf. Maria’ din mun. Giurgiu.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, după săvârșirea Sfintei Liturghii, părintele Puflea Nicușor, consilier administrativ și părintele Sabin Mâț, Protopop de Giurgiu, împreună cu un sobor de preoți, au săvârșit slujba de binecuvântare a lucrărilor de construcție care s-au desfășurat la biserica Parohiei „Sf. Maria’, potrivit episcopiagiurgiului.ro. Lucrările au fost realizate cu sprijinul Domnului Ing. Florian Nicolae, membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Giurgiului care, la final slujbei, în semn de aleasă prețuire și recunoștință, a primit din partea parohiei o icoană a Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Totodată, părintele Jica Marius Constantin, parohul bisericii, a mulțumit domnului Florian Nicolae pentru sprijinul pe care l-a acordat, arătând faptul că aceia care zidesc o biserică, jertfind și jertfindu-se pentru aceasta, se aseamănă, prin jertfa lor, mucenicilor.

Comentarii Facebook


Știri recente