Hramul Mănăstirii Căldărușani din județul Ilfov

Mănăstirea Căldărușani, din județul Ilfov, își va sărbători mâine, 22 iunie, ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Ierarh Grigorie Dascălu.

Mai multe detalii despre manifestările care încep chiar din această seară la Mănăstirea Căldărușani, a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Lavrentie Gâță, starețul Mănăstirii Căldărușani din județul Ilfov: „În seara aceasta se săvârșește Vecernia Mare împreună cu Lita și Utrenia, alături de călugării din mănăstire și un grup de studenți care au dragoste și bunăvoință să vină să cânte. Mâine, începând cu orele 8:30 se va continua cu Acatistul, Ceasurile și Sfânta Liturghie arhierească de la orele 10:00. Mulțumim pe această cale Preafericitului Părinte Patriarh Daniel că a delegat un episcop care să ne conducă slujba. Așteptăm foarte mulți credincioși prin preoții din parohiile din jur să se roage aici, după care se va organiza o agapă frățească”.

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Grigorie Dascălu, Sfânta Liturghie arhierească va fi săvârșită mâine de Preasfințitul Ciprian Câmpineanul Episcop-vicar patriarhal.

Comentarii Facebook


Știri recente