Hramul Capelei Spitalului Munposan 94 din București

Capela Spitalului privat Munposan 94 din București se pregătește pentru sărbătorirea hramului, „Acoperământul Maicii Domnului”. Anul acesta, cu prilejul sărbătorii, vineri 1 octombrie, în mijlocul pacienților și angajaților spitalului va fi prezent Preasfințitul Corneliu, Episcopul Hușilor, informează Radio TRINITAS.

Societatea Creștină Medicală Munposan 94 este rodul inițiativei private a unui medic chirurg creștin și a luat naștere ca un așezământ de ocrotire a sănătății încă din anul 1993. În anul 1998, cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Bucureștilor, în cadrul acestuia a fost ridicată o capelă de rugăciune. Lăcașul se află sub ocrotirea Maicii Domnului, hramul fiind „Acoperământul Maicii Domnului”.

Mai multe detalii privind evenimentele organizate cu prilejul hramului a oferit, pentru Radio TRINITAS, părintele slujitor capelan, Ionuț Duță „Urmând tradiția păstrat încă de la târnosirea ei capela noastră își serbează printr-o suită de manifestări religioase și cultural științifice, toate acestea culminând cu oficierea Sfintei Liturghii de către Preasfințitul Corneliu, Episcopul Hușilor, începând cu ora 09:00 în incinta spitalului nostru. Personal angajat și pacienți, cler și credincioși, toți ne vom uni glasurile pentru a mulțumi Maicii Domnului pentru toate darurile care, cu prisosință le-a revărsat asupra noastră și totodată să ne rugăm pentru cei trecuți la cele veșnice ctitori și ostenitori ai Centrului Medical Muntposan”.

Comentarii Facebook


Știri recente