Hramul Capelei Sfântul Apostol și Evanghelist Matei din Slobozia

Biserica parohială din Slobozia, zona Bazar și-a sărbătorit, vineri, 16 noiembrie 2012, ocrotitorul, pe Sfântul Apostol și Evanghelist Matei.

Sfânta Liturghie arhierească a fost oficiată de Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, înconjurat de Părintele consilier Daniel Florin Enașcu, Părintele protopop Dumitru Drăghici și un sobor de preoți și diaconi, informează site-ul sf-esc.ro.

Mulțime de credincioși și reprezentanți ai autorităților locale și centrale au fost împreună rugători la sărbătoarea hramului.

În cuvântul Său, Preasfințitul Părinte Vincențiu a vorbit despre începutul Postului Crăciunului, despre căile de împlinire a acestui post, exemplul de credință jertfelnică pe care ni-l dă Sfântul Apostol și Evanghelist Matei.

După Sfânta Liturghie, Preasfinția Sa a săvârșit slujba de pomenire a fericiților ctitori, miluitori, binefăcători și slujitori ai acestui binecuvântat locaș și a binecuvântat toți copiii și credincioșii făcându-le mici cadouri, care să amintească de popasul duhovnicesc la această parohie.

Comentarii Facebook


Știri recente