Hramul bisericii Parohiei Hipodrom I din Sibiu

Sute de credincioși au participat astăzi, 16 ianuarie, la slujba hramului de la Biserica „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” din Parohia Hipodrom, din Sibiu. În mijlocul lor a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului care a oficiat Sfânta Liturghie și a rostit un cuvânt de învățătură în care a evidențiat misiunea social-filantropică desfășurată de această parohie, informează Radio TRINITAS.

„Biserica a funcționat într-o singură casă și casa aceasta în mod miraculos s-a transformat într-o biserică care este acum neîncăpătoare datorită credinței celor care vin să se bucure aici și să se împărtășească cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos. Biserica aceasta transformată dintr-o casă s-a extins acum printr-o altă locație din împrejur, achiziționată pentru lucrarea socială și culturală. Ea va funcționa aici ca un centru deosebit pentru împlinirea nevoilor religioase, dar și a celor sociale”, a spus Înaltpreasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

În curtea bisericii au fost construite două noi clădiri, una pentru activități sociale și o capelă mortuară. Parohia „Sfântul Antonie cel Mare” Hipodrom 1 din Sibiu a fost înființată în anul 1987, informează TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente