Hramul Bisericii Buna Vestire din Giurgiu

Biserica Buna Vestire din Mun. Giurgiu își sărbătorește mâine, 25 martie, hramul. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, manifestările religioase dedicate sărbătorii Bunei Vestiri vor debuta astăzi, 24 martie, începând cu orele 16:00, când se va oficia Slujba Acatistului Bunei Vestiri și a Vecerniei cu Litie.

De asemenea, în curtea sfântului locaș, într-un loc special amenajat, au fost așezate spre închinare, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, adusă de la Parohia Letca Nouă, și fragmente din moaștele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, aduse de la Catedrala Episcopală.

Vineri, 25 martie, în ziua slăvitului praznic al Bunei-Vestiri părintele Edmond Popa, Consilier Social, delegatul Preasfințitului Părinte Ambrozie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi va săvârși Sfințirea apei, Sfânta Liturghie și parastasul în cinstea ctitorilor și a preotilor ce au slujit în această biserică, după cum ne informează episcopiagiurgiului.ro

De asemenea, au fost pregătite și sute de pachete și iconițe care vor fi primite în dar de către credincioșii participanți la eveniment.

Comentarii Facebook


Știri recente