Hramul bisericii bucureștene Sfântul Spiridon-Vechi

Biserica Parohiei „Sfântul Spiridon-Vechi” din Capitală și-a sărbătorit ocrotitorul. Cu prilejul hramului, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi.

„Este o zi minunată de cinste și de bucurie duhovnicească pentru toți credincioșii care intră în curtea bisericii pentru că pomenind după rânduială pe cel ce ne este rugător, mijlocitor și pururea ocrotitor atât al bisericii cât și al Fundației †˜Sfântul Spiridon†™-Vechi”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Paroh Ioan Iordache.

Cu prilejul hramului au fost organizate mai multe acțiuni social-filantropice. Credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie au primit din partea parohiei pachete cu daruri.

Biserica „Sfântul Spiridon-Vechi” s-a dovedit neîncăpătoare pentru credincioșii bucureșteni care au venit la Sfânta Liturghie. Aceștia s-au putut închina și la un fragment din moaștele Sfântului Spiridon.

Parohia bucureșteană „Sfântul Spiridon – Vechi” susține financiar și Așezământul Maternal „Sfântul Spiridon” din sectorul 4 al Capitalei.

Comentarii Facebook


Știri recente