Hram și activități sociale în parohia buzoiană Poșta

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii „Sfântul Ioan” din cartierul buzoian Poșta. Cu acest prilej, Chiriarhul locului a binecuvântat și activitățile sociale care se desfășoară în această parohie, informează TRINITAS TV.

Marți, 10 ianuarie, preotul paroh și credincioși din această parohie se vor deplasa la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din localitatea Urlați, pentru a duce ajutoare și a întări duhovnicește cele aproape 200 de persoane internate aici.

Strângerea alimentelor pentru persoanele aflate în dificultate s-a făcut prin contribuția directă a enoriașilor.

Tot în această zi a fost oficiat un parastas pentru ctitorii bisericii buzoiene „Sfântul Ioan”, precum și pentru preoții care au slujit în acest sfânt lăcaș ctitorit la jumătatea secolului al XX-lea.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…