Hram sărbătorit la Biserica Parohială „Izvorul Tămăduirii” din Stațiunea Băile Olănești, județul Vâlcea

Astăzi, 9 aprilie, Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie la Biserica Parohială „Izvorul Tămăduirii” din stațiunea Băile Olănești, județul Vâlcea. După Sfânta Liturghie, s-a săvârșit slujba Aghesmei mici, pe o scenă special amenajată pe platoul din fața Bisericii.

Cu privire la Sărbătoarea de astăzi Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul a spus: „Este o lucrarea a lui Dumnezeu care se săvârșește și în acest loc. Sunt ape termale prin care oamenii primesc tămăduiri trupești și iată prin lucrarea Bisericii primesc tămăduiri și sufletești încât prin Sfintele Taine ale Bisericii și prin elementele din natură prin care Dumnezeu lucrează, oamenii, noi toți primim tămăduiri trupești și sufletești spre sănătatea trupului și vindecarea sufletului”, ne informează TRINITAS TV.

La această mare sărbătoare a creștinătății ortodoxe au participat autorități locale, precum și turiști aflați în stațiune pentru tratament.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…