Hram la Parohia Mihai Bravu-Sfântul Fanurie din București

Parohia Mihai Bravu-Sfântul Fanurie din București își va sărbători miercuri, 27 august, hramul. În calendarul Bisericii Ortodoxe sunt prăznuiți în fiecare an, la această dată, sfinții mucenici Eutalia, Fanurie și Osie, Episcopul Cordovei.

Sfânta Liturghie va fi săvârșită de către Preasfințitul Vincențiu Ploieșteanul, Episcop-Vicar Patriarhal, alături de un sobor de preoți și diaconi.

Biserica parohiei Mihai Bravu-Sfântul Fanurie din Capitală organizează încă din anul 1998 meditații pentru elevi. Proiectul a fost inițiat de părintele Constantin Pătuleanu și continuă sub îndrumarea părintelui paroh Cristian Popa. Cursurile se desfășoară în biblioteca amenajată în podul bisericii „Sfântul Fanurie” și sunt susținute în mod gratuit de profesori de specialitate.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…