Hram la Biserica Sfinții Apostoli din Craiova

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Craiova și-a serbat miercuri, 29 iunie, hramul. Cu acest prilej, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi, în frunte cu Înalt Preasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, informează mitropoliaolteniei.ro.

Sfinții Apostoli Petru și Pavel au fost cinstiți de câteva sute de credincioși la vechea Biserică a „Popii Hamza” din Craiova, care și-a serbat hramul. Praznicul a început din seara zilei de marți, 28 iunie, prin slujba Vecerniei unită cu Litia.

Ieri la primele ore ale dimineții, părinții slujitori au săvârșit slujba Utreniei, urmată de Sfânta Liturghie Arhierească și slujba Parastasului, în cinstea ctitorilor, slujitorilor și binefăcătorilor adormiți în Domnul.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…