Hram la Biserica Sfinții Apostoli din Craiova

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Craiova și-a serbat miercuri, 29 iunie, hramul. Cu acest prilej, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi, în frunte cu Înalt Preasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, informează mitropoliaolteniei.ro.

Sfinții Apostoli Petru și Pavel au fost cinstiți de câteva sute de credincioși la vechea Biserică a „Popii Hamza” din Craiova, care și-a serbat hramul. Praznicul a început din seara zilei de marți, 28 iunie, prin slujba Vecerniei unită cu Litia.

Ieri la primele ore ale dimineții, părinții slujitori au săvârșit slujba Utreniei, urmată de Sfânta Liturghie Arhierească și slujba Parastasului, în cinstea ctitorilor, slujitorilor și binefăcătorilor adormiți în Domnul.

Comentarii Facebook


Știri recente

„Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam câștigătorilor concursului catehetic din Arhiepiscopia Bucureștilor

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic din Arhiepiscopia Bucureștilor. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la…