Hram la biserica de la Gara Mică Sibiu

Biserica din Parohia Inferior II Sibiu, unde slujesc ca preoți parohi Cristian Vaida și Claudiu Curiban, își sărbătorește astăzi, 27 iulie 2012, hramul. În mijlocul comunității de credincioși se vor afla, astăzi, alături de cei doi parohi, vicarul-administrativ al Arhiepiscopiei Sibiului, părintele Ilarie Benchea, protopopul de Sibiu, părintele Ioan Coșa, precum și decanul Facultății de Teologie Ortodoxă ‘Sfântul Ierarh Andrei Șaguna’ din Sibiu, părintele Aurel Pavel, după cum informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

După Sfânta Liturghie, va fi oficiată slujba Parastasului pentru toți binefăcătorii bisericii trecuți la Domnul, iar la final, fiecare credincios va primi un pachet cu diverse produse, conform celor precizate de părintele paroh Cristian Vaida.

Tot la Sibiu va fi sărbătorit și hramul bisericii din incinta Spitalului Militar din Sibiu, care a fost sfințită în 2007 de Înalt Preasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

La Cluj-Napoca este sărbătoare la Policlinica fără plată ‘Sfântul Pantelimon’, precum și la biserica din incinta Spitalului de Pneumoftiziologie ‘Leon Daniello’ din Cluj-Napoca. La Brașov este sărbătoare în Parohia Spitale I, aflată sub oblăduirea sfântului tămăduitor.

FOTO: Biserica Spitalului Militar din Sibiu

Comentarii Facebook


Știri recente