Grupuri de colindători la Centrul Eparhial al Episcopiei Giurgiului.

La sediul administrativ al Episcopiei Giurgiului au ajuns ieri, 20 decembrie, mai multe grupuri de colindători care au vestit vestit apropiatul praznic al Nașterii Domnului în prezența Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, informează episcopiagiurgiului.ro. Printre cetele de colindători care au încântat pe cei prezenți cu frumusețea colindelor s-a aflat grupul de colindători din Parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, grupul de colindători din Parohia Herești, îndrumați de părintele prof. Podaru Mihăiță, Protopop al Protoieriei Herești, un grup de copii de la Școala nr. 6 din mun. Giurgiu, grupul de colindători din Parohia Dadilov, localitatea Mihai Bravu, aflați sub îndrumarea părintelui Dumitru Nelu, parohul bisericii din localitate și a părintelui Șerban Ioan, de la aceeași parohie, și un grup de colindători de la Școala nr. 4 din Mun. Giurgiu. De asemenea, toți colindătorii au vizitat Muzeul eparhial, unde au putut admira numeroase obiecte de patrimoniu religios și Centrul eparhial pentru copii și tineret „Sf. Ioan Valahul” din incinta Centrului eparhial, unde au descoperit o alternativă duhovnicească pentru petrecerea timpului liber.

La final, Preasfinția sa a dăruit colindătorilor daruri, apreciind totodată, interpretarea deosebită, subliniind frumusețea colindelor și bogatele idei morale și sociale pe care le exprimă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…