Grădinița Parohiei Mavrogheni din Capitală

40 de preșcolari sunt așteptați în luna mai pentru a fi înscriși în anul 2011-2012 la Grădinița Parohiei „Mavrogheni”, informează TRINITAS TV. Instituția, aflată în curtea bisericii, este a două grădiniță din București înființată în cadrul unei parohii.

„Ne propunem ca educația din această grădiniță în acești primi ani de viață ai copilului care sunt foarte importanți pentru întreaga dezvoltare ulterioară să se facă pe baza solidă a valorilor evanghelice creștine și conform tradiției bimilenare a Bisericii”, a spus Pr. Dumitru Pintea, parohul Bisericii Mavrogheni.

Înființarea grădiniței a fost o necesitate pentru Parohia „Mavrogheni”. Copiii înscriși la această grădiniță beneficiază de cele mai bune condiții. Sălile sunt noi, iar personalul didactic are o bogată experiență în domeniu.

Programul activităților nu diferă de cel al grădinițelor de stat sau particulare, doar că se pune mai mult accent pe educația morală a celor mici.

În noul an școlar Grădinița Parohiei „Mavrogheni” va funcționa cu program prelungit, spațiul fiind dotat cu sală de mese, dormitoare și spațiu generos de joacă. Înscrierile se pot face până pe 31 mai.

Comentarii Facebook


Știri recente