Grădinița „Buna Vestire” a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei va desfășura programul „Grădinița mea de vacanță”

La grădinița „Buna Vestire” a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei începe săptămâna viitoare programul „Grădinița mea de vacanță”. Astfel, în intervalul 14 iunie – 31 august se vor desfășura multiple activități educative, pe diverse teme, la care pot participa toți copiii din oraș.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, Oana Strugariu, directorul grădiniței „Buna Vestire”: „Grădinița noastră este deschisă pe toată perioada verii, iar ceea ce aducem special în cadrul sistemului de învățământ din Iași, la nivel preșcolar este faptul că ne-am propus un proiect care va începe pe 14 iunie și va fi finalizat pe 31 august ce se intitulează ‘Grădinița mea de vacanță’. Copiii vin la noi în grădiniță, dar așteptăm copiii și de la alte grădinițe unde se încheie programul școlar. Ei vin ca să învețe prin joc și de aceea ne-am propus săptămâni tematice, gândind temele pentru fiecare săptămână astfel încât să atragem pe copiii de nivelul acesta de vârstă. La fiecare săptămână avem diverse parteneriate încheiate cu ONG-uri sau chiar Crucea Roșie. De exemplu, pentru Săptămâna Prietenii Animalelor avem încheiat parteneriat cu un petshop și vom aduce animale pe care copii să le vadă ca să nu vorbim doar din planșe și fotografii. Programul pentru perioada de vacanță este între orele 8:00-17:00”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…