GOArch.org, situl Arhiepiscopiei Greco-Ortodoxe din SUA a primit premiul Webby People’s Voice la categoria ‘Spiritualitate’

Acum o luna, situl Arhiepiscopiei Greco-Ortodoxe din America (www.goarch.org) a primit prestigiosul Webby People’s Voice Award la categoria ‘Spiritualitate’.

Arhiepiscopul Grec Ortodox de America Demetrios a declarat ca: ‘Prin primirea acestui premiu intelegem mai bine si devenim mai constienti de responsabilitatea Arhiepiscopiei noastre de a demonstra, dincolo de timp si spatiu, puterea Evangheliei si misiunea noastra fundamentala de a fi marturisitori ai realitatii lui Hristos, Cel care mantuieste si care este prezent in mijlocul nostru prin Biserica Sa. Situl nostru reprezinta un instrument esential pentru indeplinirea activitatii trasate noua in ascultare fata de Domnul, de a merge in lume si a predica Evanghelia. Fie ca acest mediu vital sa ne exprime intr-un mod potrivit, autentic si ortodox, si sa ofere la diferite nivele transmiterea vietii de comuniune care exista in Dumnezeu.’

Aceasta distinctie este deja a cincea de la lansarea sitului in iunie 2002, de catre Departamentul pentru Internet al Arhiepiscopiei Ortodoxe. Acesta a fost infiintat in anul 1994, avand ca scop extinderea prezentei pe Internet a Bisericii Greco-Ortodoxe din SUA, prin programe multimedia, precum si acomodarea clerului cu noile tehnologii.

Aceeasi apreciere o merita si Ortodoxia din tara noastra, care merita un ‘Oscar’ ortodox pentru siturile MMB.ro si Crestinism-Ortodox.ro, ne informeaza sitel www.catholica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente