Ghidul Studentului Teolog lansat la deschiderea anului universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

Asociația Studenților Teologi Ortodocși din București a lansat „Ghidul Studentului Teolog”, evenimentul având loc cu prilejul deschiderii anului universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, informează „Ziarul Lumina”.

Este vorba despre o broșură utilă din care atât studenții din anul I, cât și cei mai mari pot afla numărul de credite la diferitele discipline cuprinse în aria curriculară, profesorii facultății și disciplinele pe care le predau, dar și informații utilitare, de care orice student are nevoie. Muzee, biblioteci, cantine studențești sau cămine din Capitală sunt inventariate, prezentate și sunt afișate datele de contact.

De asemenea, sunt prezentate specializările ce pot fi urmate, inclusiv ce trebuie să faci pentru a putea deveni un absolvent fără probleme, cum ar fi necesarul de credite pentru a promova dintr-un an în altul.

„Acest ghid este distribuit pentru prima dată studenților de la Teologie și s-a născut din dorința de a fi cât mai aproape de studenții Facultății de Teologie ‘Justinian Patriarhul’ din București. Mulți dintre ei au nevoie de multe lămuriri legate de burse, cămine, drepturile și responsabilitățile studenților, structura unui an universitar sau ce cursuri vor fi urmate. Mai mult, pentru mulți Bucureștiul este un oraș nou și din acest motiv Asociația Studenților Teologi și cadrele didactice ale facultății vor să ghideze atât în facultate, cât și prin Capitală”, a explicat Marius Ciulu, coordonator al proiectului și președintele Asociației Studenților Teologi.

Ghidul a fost distribuit tuturor studenților în prima zi de facultate, pe 4 octombrie, când a avut loc și deschiderea oficială a anului universitar.

Comentarii Facebook


Știri recente