Formare trainică pentru parteneriat social

Pentru a veni în sprijinul celor neajutorați în mod cât mai eficient și pentru a putea accesa fonduri europene pentru proiecte filantropice, Biserica Ortodoxă Română organizează în mod constant întâlniri consultative. O astfel de întrunire a avut loc astăzi, 19 noiembrie, la Centrul eparhial din Timișoara, la ședință participând reprezentanți ai instituțiilor partenere în cadrul proiectului FORTE – „Formare trainică pentru parteneriat social”. Prin acest proiect este sprijinită dezvoltarea organizațională a eparhiilor Bisericii noastre, în funcție de caracteristicile lor și de prioritățile identificate la nivel regional și loca, informează TRINITAS TV.

În cadrul dezbaterilor s-a discutat despre realizarea unei evaluări sistematice, obiective și profesionale a capacității organizaționale și de livrare de servicii sociale ale Administrației Patriarhale și Arhiepiscopiei Timișoarei.

În cadrul proiectului se va dezvolta un Centru Național de Formare Continuă pentru a completa și extinde programul actual. Vor fi dezvoltate 10 Centre de resurse la nivelul Eparhiilor alese.

Comentarii Facebook


Știri recente