FITI BINEFACATORI AI MANASTIRII SIHASTRIA VORONEI!

Manastirea Sihastria Voronei va gazdui in luna septembrie un eveniment deosebit: proclamarea canonizarii Sfantului Cuvios Onufrie. Pentru acest moment festiv, manastirea se pregateste, schimbandu-si infatisarea. Pe data de 9 septembrie, ziua de pomenire a Sfantului Cuvios Onufrie, inainte de Sfanta Liturghie, la Manastirea Sihastria Voronei va fi oficiata Slujba de resfintire a bisericii. Trei echipe de pictori lucreaza in prezent la finalizarea picturii acestui sfant lacas de cult. Costurile innoirii bisericii se ridica insa la peste 600 milioane lei vechi. Intrucat Manastirea Sihastria Voronei nu are resursele financiare necesare pentru a acoperi aceasta suma, face un apel calduros la dumneavoastra:

Va puteti numara printre binefacatorii Manastirii Sihastria Voronei! Cu ajutorul dumneavoastra, lucrarile de restaurare si pictare a bisericii pot fi finalizate! Pentru aceasta, puteti depune orice suma de bani in contul: RO 80 RNCB 1700 0000 0973 0001, deschis la sucursala B.C.R. Botosani.

Primele sume au fost donate deja de Centrul Eparhial Iasi, de parohiile tuturor preotilor consilieri si inspectori din cadrul Consiliului Eparhial, precum si de catre alti preoti ieseni, respectiv de protopopiatele din cadrul Arhiepiscopiei Iasilor. Numele tuturor celor care ajuta la finalizarea lucrarilor de la Manastirea Sihastria Voronei vor fi trecute pe un pomelnic special al donatorilor si binefacatorilor Manastirii, ce va fi pomenit permanent.

Comentarii Facebook


Știri recente