Filmul ‘Patimile lui Hristos’ a primit un premiu din partea Arhidiecezei catolice de Denver, Statele Unite.

Arhidieceza de Denver a acordat anul acesta premiul ‘Imago Dei’ (Imaginea lui Dumnezeu) filmului ‘Patima lui Cristos’, distributiei si echipei care a realizat filmul, ‘datorita impactului pe care filmul l-a avut asupra celor care l-au vazut si pentru conducerea milioanelor de oameni care il vor vedea spre persoana si mesajul lui Isus Cristos’. Arhiepiscopul Charles Chaput a oferit premiul lui Steve McEveety si lui Jim Caviezel, care au reprezentat echipa si distributia. ‘Sa il prezinti pe Isus este aproape imposibil, dar acest film a reusit sa o faca’, a declarat pr. Michael Glenn, rector al seminarului Sf. Ioan din Denver.

Dupa ce a primit premiul, Jim Caviezel i-a indemnat pe seminaristii prezenti la eveniment sa fie preoti sfinti care ‘sa ii provoace pe laici la sfintenie’.

Comentarii Facebook


Știri recente

Concursul Toacă și ie moldovenească: În imagini

La schitul „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare” din orașul Târgu Ocna, s-a desfășurat, marți, cea de-a șaptea ediție a Concursului „Toacă și ie moldovenească”. Evenimentul, organizat pe Protopopiatul Onești, a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii.…