Filmul ‘Patima lui Hristos’ in regia lui Mel Gibson va fi prezentat pe marile ecrane incepand cu februarie 2004

Filmul lui Mel Gibson despre patima Mantuitorului nostru Iisus Hristos va fi prezentat pe marile ecrane din Statele Unite la 25 februarie 2004, fiind distribuit de Casa de Productie ‘ICON Productions’, in colaborare cu ‘Newmarket Films’, o companie de succes in distribuirea filmelor independente, dupa cum ne informeaza site-ul www.catholica.ro al Bisericii Romano-Catolice din Romania.

Recent, Mel Gibson a anuntat ca titlul filmului a fost schimbat din ‘The Passion’ in ‘The Passion of Christ’, datorita unei probleme legate de drepturi: o alta companie producatoare inregistrase deja in Statele Unite un proiect cinematografic cu titlul ‘The Passion’. Regizorul a specificat insa ca titlul ‘La Pasion’ ramane valabil pentru tarile de limba spaniola si pentru traducerea in alte limbi.

Majoritatea rolurilor din distributie sunt interpretate de actori italieni, precum Monica Bellucci in rolul Mariei Magdalena. Jim Caviezel (cunoscut din filmul ‘Contele de Monte Cristo’), interpreteaza rolul lui Iisus din Nazaret, iar Maia Morgenstern, cunoscuta actrita romanca in varsta de 42 de ani, interpreteaza rolul Mamei lui Iisus. ‘The Passion of Christ’ este primul film regizat de Mel Gibson dupa 1995, cand a primit premiul Oscar pentru regia filmului ‘Braveheart’.

Comentarii Facebook


Știri recente