Festivitățile de închidere a lucrărilor Simpozionului internațional „Moștenirea spirituală a Sfinților Părinți Capadocieni pentru creștinii de pretutindeni”

În după amiaza zilei de vineri, 9 octombrie 2009, Preasfințitul Părinte Episcop Sofronie, va participa la ceremonia de închidere a lucrărilor Simpozionul internațional cu tema „Moștenirea spirituală a Sfinților Părinți Capadocieni pentru creștinii de pretutindeni”, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei.

Menționăm că această manifestare științifică a avut drept scop explorarea modului în care viața și învățătura Sfinților Părinți Capadocieni au marcat dezvoltarea culturii și spiritualității omenirii. Simpozionul s-a bucurat de prezența unor renumiți profesori, cercetători, teologi și doctoranzi, de la universități de prestigiu din Canada, Statele Unite ale Americii, Liban, Belgia, Germania, Franța, Rusia și Finlanda, dar și de la cele mai importante facultăți de teologie ortodoxă din țara noastră.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul României la spectacolul „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor”: Apărător al dreptei credinţe şi învăţător al iubirii milostive

Patriarhul României a participat luni la ediția a 12-a Spectacolului cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor” şi a rostit un cuvânt de binecuvântare. Evenimentul a fost organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al…