Festivitate de premiere la Tulcea

În Catedrala episcopală „Sfântul Nicolae” din Tulcea a avut loc, aseară, 11 mai 2012, premierea câștigătorilor concursului de miniproiecte de educație social-filantropică „Copilul învață iubirea lui Hristos”, la nivel de Eparhie. Festivitatea a avut loc după slujba Vecerniei, diplomele și premiile pentru ocupanții locului I fiind oferite de Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii.

Competiția, desfășurată în perioada 1 februarie – 5 mai, a reunit 60 de copii din eparhie, care au desfășurat diverse acțiuni social-filantropice.

„Iată că și în Eparhia Tulcii acest concurs inițiat de către Biserica noastră, la îndemnul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a dat roade și copiii noștri s-au străduit ca, mai întâi, să îl cunoască pe Hristos, să învețe despre iubirea Lui și apoi această iubire să o ducă și celor care au nevoie de această iubire jertfelnică a Mântuitorului Iisus Hristos”, a declarat pentru TRINITAS TV, Preasfințitul Părinte Visarion.

Proiectul câștigător, intitulat «Pași spre lumină», a fost conceput de grupa de cateheză a Parohiei „Buna Vestire” din Tulcea.

Rezultate deosebite a avut și proiectul conceput de grupa de cateheză a Parohiei Măcin I în colaborare cu Liceul Teoretic «Gheorghe Munteanu Murgoci» din aceeași localitate.

Comentarii Facebook


Știri recente