Festivitate de premiere la sediul Eparhiei Severinului și Strehaiei

Episcopia Severinului și Stehaiei este alături și anul acesta de elevii care s-au distins cu rezultate deosebite în însușirea cunoștințelor religioase.

Astfel, astăzi 11 iunie, începând cu orele 17.00, la sediul Episcopiei Severinului și Strehaiei, în sala de festivități Nestor Vornicescu, va avea loc festivitatea de premiere a elevilor ce au obținut premii la olimpiada de religie și la concursul județean ‘Ucenicii credinței’, adresat elevilor de clasele a III-a și a IV-a.

Premiile oferite elevilor vor consta în cărți, reviste, iconițe și alte obiecte de cult și vor fi acordate din parte a Eparhiei, ca mulțumire pentru dragostea și interesul arătat de elevi pentru studiul Teologiei, dar și pentru încurajarea pe mai departe spre un progres școlar și duhovnicesc.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

FOTO | Hramul Parohiei Sf. Antonie Titan – 2020

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat luni, 23 noiembrie 2020, Sf. Liturghie de hram la Parohia Sf. Antonie cel Mare – Titan cu ocazia sărbătorii Sfântului Antonie de la Iezerul…