Festivitate de premiere a câștigătorilor Olimpiadei de Religie, la Craiova

Astăzi, 31 martie a.c., începând cu ora 10:00, în sala de festivități a Căminului preoțesc „Renașterea” din Craiova a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor fazei județene a Olimpiadei de Religie, respectiv a câștigătorilor la nivelul județului Dolj. Premiile, constând în diplome, cărți și iconițe, au fost înmânate de către Preasfințitul Părinte Gurie Gorjeanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Craiovei, în prezența doamnei Iuliana Gheorghe, Inspector de Religie la Inspectoratul Județean Dolj, părintele Claudiu Porneală, Inspector la Biroul de învățământ, activități cu tineretul și de catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei și a profesorilor de Religie îndrumători.

Olimpiada de Religie a avut 320 de elevi participanți, câștigătorii locurilor I, pentru fiecare an din ciclul gimnazial și liceal – clasele VII-XII, calificându-se pentru faza națională care se va desfășura în perioada 11-15 aprilie, la Baia Mare, județul Maramureș.

Olimpiada la disciplina Religie, organizată de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării, s-a desfășurat anul acesta pentru prima dată în învățământul religios românesc și se adresează elevilor din ciclul gimnazial și liceal – clasele VII-XII.

Sursa: m-ol.ro

Comentarii Facebook


Știri recente