Festivitate de încheiere a anului școlar la Seminarul Teologic din Alba Iulia

La Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Mitropolit Simion Ștefan” din Alba Iulia s-a desfășurat joi, 21 iunie, festivitatea de încheiere a anului școlar 2011 – 2012, și înmânarea premiilor elevilor seminariști, care au obținut rezultate foarte bune și bune la învățătură și purtare, precum și a laureaților la Olimpiada de Religie a Seminariilor Teologice și la alte concursuri naționale.

În deschiderea manifestării, după cum ne informează reintregirea.ro, Părintele Prof. Dr. Nicolae Topârcean, directorul Seminarului Teologic a prezentat programul întâlnirii, i-a felicitat pe elevii premianți, după care a urmat festivitatea de acordare a premiilor.

Premiile au fost înmânate elevilor de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei, și Părintele Prof. Dr. Nicolae Bolea, Inspector de religie pentru județul Alba acestea au constat în diplome și cărți religioase, și au fost oferite ca mulțumire pentru dragostea și interesul arătat de elevi pentru studiul Teologiei, dar și pentru încurajarea pe mai departe spre un progres școlar și duhovnicesc.

Tot astăzi Înaltpreasfinția Sa a participat la festivitatea de absolvire a unei noi promoții de elevi militari la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Festivitatea s-a desfășurat de la ora 9.00 și la ea au participat cei aproximativ 400 de elevi din toți anii de învățământ, părinții, rudele și prietenii acestora, reprezentanți ai eșaloanelor superioare, ai administrației publice locale și inspectoratului școlar județean.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…