Festivalul Oratoric și-a desemnat finaliștii pentru județul Dolj

Fundația ‘Cuvântul care zidește’ a organizat marți, 3 aprilie, la Căminul preoțesc ‘Renașterea’ din Craiova, faza județeană a celei de-a VIII-a ediții a Festivalului-concurs de oratorie creștină ‘Sfântul Ioan Gură de Aur’.

Cei 13 elevi înscriși în competiție au prezentat eseuri pe tema ‘Sfinți tămăduitori’. Finaliștii vor participa la faza finală a competiției, care va avea loc la data de 28 aprilie, la Mănăstirea Polovragi – județul Gorj. Elevii calificați sunt de la Seminarul Teologic ‘Sf. Grigorie Teologul’, Grupul Școlar ‘Horia Vintilă’ din Segarcea, Colegiul Național ‘Frații Buzești’ din Craiova, Liceul Teoretic ‘Henri Coandă’ și Colegiul Național ‘Elena Cuza’ din Craiova.

‘Elevii au fost foarte bine pregătiți, tocmai de aceea a fost dificil să îi desemnăm pe cei care vor merge la faza finală. Profesorii de religie ne-au sprijinit foarte mult, prin implicarea în pregătirea concurenților’, a declarat pentru „Ziarul Lumina” Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundației ‘Cuvântul care zidește’.

Comentarii Facebook


Știri recente