Festivalul de tradiții și obiceiuri pascale Îngerul a strigat, la Craiova

Fundația „Cuvântul care zidește” a Mitropoliei Olteniei organizează miercuri, 25 aprilie, Festivalul „Îngerul a strigat”, care are ca scop promovarea tradițiilor și valorilor creștine, specifice sărbătorilor pascale. Evenimentul, aflat la a XI-a ediție, se va desfășura de la ora 10.30, în sala de festivități a Colegiului Național „Ștefan Velovan” din Craiova, după cum ne informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

„Festivalul este deschis tuturor preșcolarilor și elevilor din județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea. Aceștia se pot înscrie în concurs numai cu tradiții și cântece autentice românești, specifice sărbătorilor pascale. Înscrierile se pot face până la data de 23 aprilie, la sediul fundației din incinta Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, strada Mitropolit Firmilian, nr. 3, sau la adresa de e-mail [email protected] „, a precizat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundației „Cuvântul care zidește”.

Festivalul „Îngerul a strigat” este organizat in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Colegiul Național „Ștefan Velovan” și Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente