Festival de colinde la Ghimbav, județul Brașov

La Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din orașul Ghimbav, județul Brașov, a avut loc duminică, 16 decembrie, a IV-a ediție a Festivalului de Colinde ” O, ce veste minunată”, prilej de bucurie pentru toți care au participat la eveniment, după cum informează site-ul mitropolia-ardealului.ro.

În biserică au încântat prezența trei coruri: Ansamblul ” Dorulețul” din Ghimbav , condus de Teofil Duicu, Corul de copii ” Unison” din Brașov, condus de George Dumitrașcu, un cor de prestigiu, cu foarte multe concerte în țară și străinătate și Corul „Laudate Dominum” al Bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Ghimbav, condus de Aurel Mantarosie.

Festivalul se bucură de o mare recunoaștere nu numai în Ghimbav ci și în împrejurimi, de la an la an biserica fiind neîncăpătoare, venind foarte mulți spectatori din Brașov, Râșnov, Codlea, Cristian etc. Fiecare colindător a primit la sfârșit daruri, iar la sfârșit, pr. paroh Călin Comș a mulțumit tuturor celor care au ajutat la desfășurarea acestui festival.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…