Festival – concurs Glas de înger, organizat de Fundația Cuvântul care Zidește, a Mitropoliei Olteniei

Elevii și grupurile parohiale din Mitropolia Olteniei se pot înscrie până la data de 7 decembrie la Festivalul – concurs „Glas de înger”, ediția a XI-a, etapa interjudețeană, organizat de Fundația „Cuvântul care Zidește”, a Mitropoliei Olteniei. Concursul se va desfășura joi, 13 decembrie, începând cu ora 14.00, în sala de festivități a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj și va avea ca temă „Colinde și tradiții de Crăciun”, după cum ne-a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Înscrierile se fac la sediul Fundației „Cuvântul care Zidește”, situat în incinta centrului eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, de pe strada Mitropolit Firmilian nr. 3, pe adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon 0251.521.908. Concursul va avea două secțiuni: colinde tradiționale românești și tradiții închinate sărbătorilor de iarnă.

„Nașterea lui Hristos este o sărbătoare a bucuriei sfinte alături de cei dragi, iar prin acest festival urmărim promovarea colindelor și tradițiilor autentice de Crăciun, specifice poporului român”, a precizat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundației „Cuvântul care zidește”.

Comentarii Facebook


Știri recente