Faza pe municipiu a Olimpiadei de Religie

Olimpiada de religie, faza pe municipiu, se va desfășura la 10 martie 2012 în întreaga țară. La competiție vor participa elevii care s-au calificat, pe primele 2 locuri, la faza pe școală. Examenul are loc pentru toate cultele din țară care desfășoară învățământ în masă.

Detalii despre gradul de dificultate a subiectelor a oferit părintele Gheorghe Dogaru, inspector de religie.

„Subiectele au fost alcătuite în cadrul Comisiei Centrale potrivit Metodologiei elaborate de Minister. Acestea, ca și grad de dificultate, sunt mai grele decât cele care au fost la fazele anterioare, însă structura acestor subiecte este unitară pentru toată țara”, a precizat părintele Gheorghe Dogaru pentru Radio TRINITAS.

În Capitală concursul se va desfășura la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din sectorul 5 și va dura trei ore.

„Pe data de 10 martie 2012 Catedra de Religie are în calendar Olimpiada, faza pe municipiu, disciplina Religie, pentru absolut toate cultele care desfășoară învățământ religios de masă în București. Ca atare, sunt așteptați toți copiii calificați la faza pe sector în cele șase sectoare ale municipiului București la Liceul Dimitrie Bolintineanu din sectorul 5 pentru a susține această importantă fază a acestui concurs”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Prof. Gheorghe Dogaru, Inspector disciplina Religie în cadrul I.S.M.B.

Rezultatele etapei municipale vor fi cunoscute duminică.

Comentarii Facebook


Știri recente