Faza pe Eparhie a Concursului Național de Oratorie creștină „Crezul meu”

În această perioadă se desfășoară, în toată Patriarhia Română, faza pe eparhie a Concursului național de oratorie „Crezul meu”. La această etapă vor participa elevii care s-au calificat la nivel de protopopiat.

În Arhiepiscopia Bucureștilor competiția va avea loc pe 8 mai, la Seminarul Teologic Ortodox „Nifon Mitropolitul” din Capitală.

Mai multe informații cu privire la acest concurs a oferit pentru TRINITAS TV, părintele inspector Adrian Niță din cadrul Sectorului „Învățământ și Activități cu Tineretul” al Arhiepiscopiei Bucureștilor: „La această etapă participă reprezentanții câștigători ai fiecărei Protoierii din Arhiepiscopia Bucureștilor și la ora aceasta avem un număr de nouă câștigători, deoarece sunt nouă Protoierii în Arhiepiscopia Bucureștilor. Mai mult decât atât, noi nădăjduim ca acestor copii care toți sunt premianți pentru noi, pe lângă festivitatea care va avea loc la Seminar, să le putem oferi pe lângă cadouri și prezența unui invitat de onoare care este corul Symbol, condus de maestrul Jean Lupu”.

Concursul este organizat de „Biroul de catehizare a tineretului” din cadrul Sectorului „Teologic – Educațional” al Patriarhiei Române.

Pe 21 mai, la Catedrala Patriarhală din Capitală, cei mai buni elevi la nivel de eparhie, participanți la concursul „Crezul meu”, vor primi din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel distincția „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Comentarii Facebook


Știri recente