Faza județeană a Olimpiadei de Religie în județele Galați și Brăila

La Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu” din Galați s-a desfășurat astăzi, 19 martie, Olimpiada de Religie – faza județeană, la care au participat elevi din județele Galați și Brăila, informează părintele Lucian Petroaia, consilier în cadrul Sectorului Învățământ și Activități cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Evenimentul didactic și cultural-misionar a fost organizat de Inspectoratele Școlare Județene din Galați și Brăila în colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Această olimpiadă este un bun prilej de a evidenția activitățile elevilor și participarea activă a lor la disciplina religie, precum și implicarea exemplară a profesorilor de specialitate, în procesul didactic.

S-a remarcat o creștere semnificativă a numărului de participanți atât din mediul urban cât și din mediul rural, 306 de elevi din județul Galați și 320 de elevi din județul Brăila, proveniți din peste 100 de școli și licee din cele două județe ale Eparhiei.

Concursul va desemna participarea la faza următoare, cea națională, a olimpiadei de religie, etapă ce se va desfășura între 17-21 aprilie la Galați

Comentarii Facebook


Știri recente