Faza județeană a Olimpiadei de Religie în Episcopia Oradiei

Faza județeană a Olimpiadei de Religie

în Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în ziua de sâmbătă, 10 martie 2012, se desfășoară în Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, etapa județeană a Olimpiadei de Religie Ortodoxă. Olimpiada se va organiza începând cu ora 10, la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea.

La această etapă participă elevii calificați la faza pe sector, desfășurată la nivelul a șase centre, respectiv primii 5 elevi pe nivel de clasă de la fiecare centru din județul Bihor și primii 10 de la nivelul centrelor din municipiul Oradea, care au obținut cel puțin 85 de puncte.

Pentru etapa județeană, subiectele sunt elaborate de un colectiv de cadre didactice constituit din metodiști, responsabili de cerc pedagogic sau membri ai Consiliului Consultativ al disciplinei, pe baza unei structuri unitare la nivel național.

Olimpiada este organizată pentru clasele V-XII. Elevii clasați pe locul I de la clasele VII-XII, dacă obțin cel puțin 90 de puncte, se vor califica pentru etapa națională, care se va desfășura la Oradea, în perioada 1-5 aprilie 2012, potrivit Biroului de Presă al Episcopiei Oradiei.

Comentarii Facebook


Știri recente